Tlf: 98 98 10 30 - Fax: 98 88 17 67 - Email: post@elgs.dk

AZOR alarmsystem plus

Flere visninger

AZOR alarmsystem plus
2.995,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Alarmsystem til hus, større lejlighed eller sommerhus. Dette trådløse AZOR alarmsystem fra Jablotron er pre-programmeret og let at bruge.
Beskrivelse

Detaljer

Alarmsystem til hus, større lejlighed eller sommerhus. Dette trådløse AZOR alarmsystem fra Jablotron er pre-programmeret og let at bruge.

Kontrolenheden har indbygget gsm-modul, der sender dig besked ved alarm til din mobil. Du har kun udgiften til det simkort der skal sidde i kontrolenheden.

Denne plus pakke indeholder:

1 x AZOR centralenhed med GSM sender
1 x Trådløs PROX-læser til fra- og tilkobling af alarm
2 x Adgangsbrikker til PROX-læseren
3 x Trådløs bevægelsessensor PIR
2 x Trådløs magnetsensor til dør eller vindue

Du kan udvide systemet med op til 10 sensorer i alt.

Alarmen er meget enkel at betjene i dagligdagen, også for børn. For at tilkoble alarmsystemet trykkes på symbolet med den lukkede hængelås på PROXY-læseren og adgangs-brikken vises – udgangstiden starter med bip og den røde lampe tændes - systemet er tilkoblet. 

Når indgangsdøren åbnes starter indgangstiden. Alarmen frakobles ved at trykke på symbolet med den åbne hængelås og vise adgangs-brikken. 

Alarmen kan betjenes fra en mobiltelefon. Centralen genkender de numre der ringes fra (brug ikke skjult nummer på din mobil) og der afgives en talebesked. Først vil AZOR fortælle om systemet er tilkoblet eller frakoblet, og derefter høres en talemenu: 
"For at tilkoble, tryk 1, for at frakoble tryk 0". Når en tast aktiveres vil kontrolenheden udføre din kommando. Her efter fortæller AZOR systemet om dette "udført". Nem og enkel betjening.

Det er muligt at indkode op til 10 brugere som betjene systemet. Hver bruger tildeles en adgangsbrik og tilgang via telefon (også password til menuen). 
Alarmer kan sendes til 10 forskellige indkodede telefonnumre. Til dig selv, familien, naboen mv.
Hvis en alarm udløses, sendes en SMS til brugeren. Registreres SMS ikke, vil systemet ringe til brugeren. 

Ved en aktivering af alarmen, kan du benytte den indbyggede mikrofon i kontrolenheden, og lytte efter aktivitet i rummet.

Signalet mellem sensorerne og kontrolenheden er trådløst og har en effektiv rækkevidde på ca. 100 meter i åbent areal. Skal signalerne gennem tykke mure, jern mv. vil det gøre signalets rækkevidde mindre. Det overvåger kontinuerlig kommunikation mellem centralen og detektorerne. Detektorerne bruger standard alkaliske batterier, hvor normal levetid er ca. 1 år. 

Du foretager ændringer i opsætning af systemet fra en PC som tilkobles med det medfølgende USB kabel.

Webbureau ITTP